AGENT OTKRIO: Messi želi zaigrati u Engleskoj

Messi želi zaigrati u Engleskoj. Agent Lionel Messija je dao nagovijestiti da će Lionel Messi napustiti Barcelonu, a u kontakt s igračem su već stupili Chelsea i oba kluba iz Manchestera, prenosi engleski The Sun.

Messi želi zaigrati u Engleskoj

Situacija u kojoj se nalazi i pritisak koji osjeća, naročito sada kada je iznova aktuelna priča o utaji poreza, natjerali su ga da razmotri svoju budućnost.

Argentinac će ponovo morati na sud, on i otac su ponovo na rubu pravde, a Messi smatra da se protiv njega vodi orkestrirana kampanja sa ciljem urušavanja ugleda jednog od najboljih, ako ne i najboljeg fudbalera ikada.

Kako bi izbjegao dalje ruganje svog lika i djela, Messi pred sobom ima jednu opciju – odlazak.

Fudbaler Barcelone u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu vrijednu 250 miliona eura, u ovom trenutku nepristupačnu za sve zainteresovane, ali engleski mediji podsjećaju da će Messi na kraju tekuće sezone ostati na samo godinu dana od isteka ugovora i da bi situacija mogla značajno da se okrene tokom ljeta, te da će Messi tada biti znatno pristupačniji.

Na sve ove špekulacije Messi nije dao odgovor, ali je dodao kako nema nedosanjane snove već samo želi uživati u trenutku.

“Nemam snove koje želim ostvariti. Želim samo da sa porodicom živim u harmoniji. Naravno da imam određene ambicije, ali su one veoma lične”, istakao je Messi.
[touchcarousel id=’1′] Kladjenje forum

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)