NaslovnicaVijesti"Alimentaciju plati tek kada mu pošaljem provokativne slike."

“Alimentaciju plati tek kada mu pošaljem provokativne slike.”

Veznjak Manchester Cityja Yaya Toure na udaru je britanskih medija nakon što je Mariam Camara, žena s kojom ima izvanbračno dijete, otkrila kako se ponaša prema njoj.

Sina je Toure priznao tek nakon DNK testa te je obećao da će ga uzdržavati, međutim on je uvijek za novac traži nešto zauzvrat.

Resized-ANJBR

“Kad god bi htio poslati novac tražio je nešto zauzvrat. Tražio je da mu pošaljem provokativne slike, da slikam guzu i da mu pošaljem i te fotografije. Ako nisam poslala fotografije, novac ne bismo dobili”, rekla je Mariam za Sun pa nastavila:

“Ponaša se kao da mu sin ne postoji. Nikada nije s njim razgovorao. To nisu postupci dobrog čovjeka, dobrog oca. Yaya je uzor milijunima mladih širom svijeta, ali nema srce da brine o svom sinu.”

Toure je oženjen čovjek, a aferu s Mariam je počeo 2012. godine.

“Prvi put smo se susreli u Parizu 2011. godine. Znala sam da je oženjen, znala sam njegovu ženu, ali nismo o tome razgovarali. Ubrzo smo postali ljubavnici, a sredinom 2012. godine sam saznala da sam trudna. Rekla sam mu, a on je rekao da misli da dijete nije njegovo. Nakon toga je promijenio telefonski broj i tijekom trudnoće ga nikada nisam čula.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!