NaslovnicaVijestiAllegri: Moraćemo da zaslužimo titulu na terenu

Allegri: Moraćemo da zaslužimo titulu na terenu

Trener Juventusa Massimiliano Allegri rekao je danas da je nogomet iz godine u godinu sve kvalitetniji i teži i dodao da će njegova momčad na terenu morati zasluži osvojiti Seriju A.

Allegri

Juventus je pet godina zaredom osvajao Seriju A, ali talijanska liga, kao i nogomet, iz godine u godinu je sve kvalitetnija.

“Da bismo osvojili Scudetto morat ćemo zaslužimo to na terenu”, kaže Massimiliano Allegri.

“Juventus je pet godina zaredom osvajao Seriju A, ali talijanska liga, kao i nogomet, iz godine u godinu je sve teža. Da bismo osvojili Scudetto morat ćemo zaslužimo to na terenu. Trebalo bi da idemo korak po korak. Ništa nije lako, pogotovo u nogometu “, rekao je Allegri uoči početka talijanskog prvenstva.

“Svi timovi postaju sve agresivniji i kvalitetniji, to smo mogli vidjeti na početku prošle sezone, na njihovu žalost imali su pad u formi”, dodao je on.

Juventus u novu sezonu Serije A ulazi kao glavni favorit za osvajanje titule, s obzirom na to da su peterostruki uzastopni prvaci, ai doveli su pojačanja poput Gonzala Higuaina, Miralema Pjanića i Danija Alvesa.

KLADI SE
“Ne može se nužno reći da smo favoriti jer smo doveli neke dobre igrače. To je matematička jednadžba i prema tome smo bismo trebali osvojiti Scudetto. Naš primarni cilj je u ožujku budemo u borbi za trofeje u tri natjecanja – Seriji A, Ligi prvaka i Kupu Italije. Od tada ćemo igrati našu sezonu “, rekao je Allegri.

“Stara dama” u obranu titule u Seriji A kreće utakmicom protiv Fiorentine koju će dočekati sutra na svom stadionu.

“Sutra, kada počne sezona u ligi, svih 20 timova imaju nula bodova, a mi da bismo uzeli bodove moraćemo da odigramo dobar meč”, rekao je Allegri.

Utakmica Juventusa i Fiorentine igraće se sutra od 20.45.

sa

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!