NaslovnicaVijestiAlonso: Neki misle da sam prespor? Dajte mi njihova imena!

Alonso: Neki misle da sam prespor? Dajte mi njihova imena!

Veznjak Bayern Munchena Xabi Alonso uzvratio je onima koji misle da je prespor na šaljiv način. Bivši igrač Real Madrida je u intervjuu zatražio imena i adrese svojih kritičara kako bi ih pronašao…

Dajte mi njihova imena xabi alonso

 

34-godišnjak, koji se može pohvaliti zaista impresivnom karijerom u kojoj je osvajao Svjetsko prvenstvo, dva puta Europsko prvenstvo, te dvije Lige prvaka, u posljednje vrijeme je kritizan zbog svoje brzine i tempa na utakmicama.

Claudio Ranieri je među prvima koji je uputio takve kritike na njegov račun. Još dok je vodio Juventus 2008. godine izjavio je da je odustao od dovođenja Alonsa nakon što ga je razočarala njegova brzina kretanja na terenu.

Kada su mu novinari spomenuli ove kritike, Alonso je kroz šalu rekao: “Dajte mi imena. Dajte mi njihova imena i adrese!”

Na temu njegovog sporog kretanja, Španjolac je dodao: “Nisam bio brz ni sa 20 godina, kao i sada, tako da se to neće promijeniti. Moje godine nisu bitni. Neki igrači su stari već sa 28 godina, a neki igrači izgledaju mlađe sa 36 godina. Sve zavisi od perfomansa, a godine mogu poslužiti samo kao izgovor.”

“Morate znati kako se osjećate i za sada ja se osjećam dobro. Zato ću nastaviti igrati na vrhu. Da nisam na top nivou ne bih igrao ovdje.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!