NaslovnicaVijestiArsenal će morati izdvojiti poveću svotu novca za napadača iz Premier lige

Arsenal će morati izdvojiti poveću svotu novca za napadača iz Premier lige

Arsenal se trenutno nalazi na vodećem mjestu Premier lige sa 42 boda, no postigli su samo 34 pogotka, dok ih je Leicester City postigao 37, a Manchester City 39, no čini se kako Arsene Wenger možda ima rješenje i za to.

OIR_resizer

Alexis Sanchez i Danny Welbeck trenutno su ozlijeđeni i Arsene Wenger bi želio da na njegovu adresu dođe napadač Watforda Odion Ighalo.

Ighalo je impresionirao ove sezone u Premier ligi, a prije nekoliko dana izjavio je kako bi mu san bio kada bi zaigrao za Manchester United.

Prema pisanju Mirrora, Arsene Wenger je u potrazi za novim napadačem do kraja zimskog prijelaznog roka, a idealno pojačanje bio bi 26-godišnji Odion Ighalo.

Ighalo je bio na radaru Arsenala i prošle sezone, no zbog trenutne forme sada se za njegove usluge zanima dosta kluba širom Europe.

Arsenal je namjeravao dovesti Aubameyanga iz Borussije Dortmund, no taj transfer je propao zbog njegove izjave.

“Ne želim u Arsenal. Ne mislim napustiti Dortmund skoro”, rekao je Gabonac.

Bi li se Ighalo dobro uklopio u Arsenal?

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!