NaslovnicaVijestiArsenal u problemu uoči derbija protiv Manchester Uniteda u subotu

Arsenal u problemu uoči derbija protiv Manchester Uniteda u subotu

Trener nogometaša Arsenala Arsene Wenger potvrdio je danas da će Hector Bellerin zbog ozljede biti četiri tjedna izvan terena. Španjolski nogometaš ozlijedio se na utakmici protiv Tottenhama, posljednjoj prije reprezentativne stanke, te tako svoj tim doveo u problem uoči derbija u subotu.

uoči derbija

“Hector će biti izvan terena oko četiri tjedna. Ozlijedio se u posljednjih 10 sekundi meča protiv Tottenhama poslije starta Dannyja Rosea.”, rekao je Wenger, prenijeli su engleski mediji.

Wenger je naveo da će sutra znati hoće li za utakmicu protiv Manchester Uniteda moći računati na Alexisa Sancheza. Trener Arsenala je naveo da nije želio Sanchez igra za Čile u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo jer se tek oporavio od ozljede zadnje lože.

Utakmica između Arsenala i Manchester Uniteda igra se u subotu od 13:30. Arsenal se trenutno nalazi na 4. mjestu Premiershipa sa 24 boda na tablici, dok je Manchester United dva mjesta niže sa šest bodova manje. United je u prethodnoj utakmici slavio protiv Swanseaja nakon niza loših rezultata.

U posljednjoj međusobnoj utakmici između Uniteda i Arsenala, odigranoj u veljači ove godine United je slavio sa 3-2 na svom stadionu, a Marcus Rashford odigrao je tada jednu od najboljih utakmica u svojoj karijeri postigavši dva pogotka. U susretu prije toga, na jesen 2015. godine Arsenal je slavio protiv Uniteda sa 3-0 golovima Sancheza (dva puta) i Ozila.

Kladionica bet365 uoči derbija daje blagu prednost Manchester Unitedu na kojeg možete uplatiti po tečaju 2.50, dok se na pobjedu Arsenala možete kladiti po koeficijentu 2.90.

untitled

KLADI SE NA DERBI

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!