NaslovnicaVijestiArsene Wenger na oku drži bivšu zvijezdu Manchester Uniteda

Arsene Wenger na oku drži bivšu zvijezdu Manchester Uniteda

Na listi želja trenera Arsenala Arsenea Wengera našao se i bivši napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez, poznatiji kao Chicharito.

OIR_resizer (1)

Meksikanac je u sjajnoj formi u svom novom klubu Bayeru iz Leverkusena, u demoliranju Borussije Monchengladbach postigao je hat-trick za 13 minuta.

Chicharito je Manchester United napustio na ljeto za 7.3 milijuna funti. Van Gaal je u posljednje vrijeme bio uvelike kritiziran od strane navijača i to ponajviše zbog previše defanzivnog načina igre.

Mediji s Otoka javljaju kako su Topnici primorani dovesti napadača zbog trenutno krize koja ih trese. Glavna želja Arsenea Wengera jest Javier Hernandez.

Za 27-godišnjaka su zainteresirani i neki klubovi iz Serije A.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!