NaslovnicaVijestiBalotelli u Unitedu?!

Balotelli u Unitedu?!

Nogometaš Liverpoola Mario Balotelli mogao bi ostvariti iznenađujući transfer u Manchester United, nakon što je već obavio razgovor s menadžerom Joseom Mourinhom. Kako prenosi engleski Daily Express, Mourinho zahtjeva od kontroverznog napadača da smanji financijske uvjete, a veliku ulogu u cijelom poslu ima Mino Raiola, menadžer koji zastupa obojicu.

Balotelli i Mourinho

Koliko je Raiola utjecajan ovog ljeta na Old Traffordu govori i to što je u United nedavno doveo svoje klijente Henrikha Mkhitaryana, Zlatana Ibrahimovića i Paula Pogbu.

Portugalski stručnjak vjeruje da može “osvježi” Balotellijevu karijeru, s kojim je uspješno surađivao u Interu i znao kanalizirati njegovo ponašanje.

Liverpool neće praviti smetnje Balotelliju prilikom transfera, jer Jürgen Klopp ne računa na Talijana i poručio mu je da potraži novu sredinu.

Balotellli je 2014. godine došao u Liverpool iz Milana za 20 milijuna eura, ali nije ispunio velika očekivanja, kao i na posudbi među “rossonerima” prošle sezone.

Manchester United sigurnom pobjedom u gostima nad Bournemouthom je započeo novu sezonu Premier lige, a u narednom kolu na svom Old Traffordu dočekuje Southampton, u utakmici u kojoj bi najskuplji nogometaš svijeta mogao upisati svoj prvi nastup nakon povratka u klub, pošto je u propustio prvo kolo zbog suspenzije.

KLADI SE
“Vrlo dobro poznaje sve ovdje, tako da mu ne treba vremena da se uklopi. Da, spreman je za igru. 90 minuta? Ne vjerujem. Odličan nastup? Takođe sumnjam, ali može da igra”, rekao je Jose Mourinho.

Ukoliko vjerujete da će momčad portugalskog stručnjaka zadržati stoprocentan učinak nakon dva kola, bet365 vam nudi koeficijent 1.44.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!