NaslovnicaVijestiManeu trebalo pet minuta da postigne svoj prvi pogodak u Bayernu, a...

Maneu trebalo pet minuta da postigne svoj prvi pogodak u Bayernu, a De Ligtu samo dvije minute

Senegalskom nogometašu Sadiou Maneu trebalo je samo pet minuta da postigne svoj prvi pogodak za Bayern, zabio je iz jedanaesterca u prijateljskoj utakmici protiv DC Uniteda u kojoj je njegova momčad slavila sa 6-2.

Na samom početku utakmice sviran je jedanaesterac za Bayern, a Mane je nakon preuzimanja odgovornosti poslao loptu na lijevu stranu i iako je vratar pročitao njegovu namjeru, nije uspio zaustaviti snažan udarac.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sedam minuta nakon toga Sabitzer je pogodio za 2:0, a rezultat prvog poluvremena postavio je Gnabry pogotkom u 44. minuti na asistenciju Manea.

Preko De Ligta i Zirkzeea Bayern je uspio postići još dva pogotka u 47. i 51. minuti, a nizozemski stoper postigao je prvi pogodak za svoju momčad nakon samo dvije minute na terenu. Konačnih 6:2 postavlja Muller golom u drugoj minuti nadoknade.

De Ligt i Mane su stigli u Bayern kao velika pojačanja, a klub je napustio prvi napadač i najveća zvijezda Robert Lewandowski koji je karijeru nastavio u Barceloni.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!