NaslovnicaVijestiBane Ivanović otkrio tko bi mogao odlučiti prvaka Premiershipa

Bane Ivanović otkrio tko bi mogao odlučiti prvaka Premiershipa

Nogometaš Chelseaja Branislav Ivanović izjavio je da njegov suigrač Eden Hazard može biti presudan faktor u borbi za titulu Premier lige. Hazard, za razliku od vrlo loše prošle sezone, sjajno je startao u novoj pošto je postigao dva gola u tri kola – protiv West Hama i Burnleya.

Bane Ivanović
“Hazard je za mnoge jedan od najboljih nogometaša svijeta, posebno poslije igre kakvu je pružio u pobjedi nad Burnleyom. Mislim da može odlučiti utrku za titulu  nastavi li s ovakvim partijama. Svi se nadamo da će biti onaj Hazard od prije dvije godine kada je pravio nevjerojatne stvari “, rekao je Ivanović, a prenosi Daily Mail.

Belgijanac je već sada dao polovicu golova iz prošle sezone, što je bio jedan od glavnih razloga 10. mjesta Chelseaja u Premier ligi kada je branio trofej prvaka Engleske. Dolaskom Antonija Contea na klupu “plavaca”, Chelsea ima maksimalne tri pobjede na startu i dijeli prvo mjesto s klubovima iz Manchestera – Cityjem i Unitedom.

515

UPLATI NA CHELSEA
Međutim, Chelsea je tek treći favorit za osvajanje engleskog Premiershipa bar ako ćemo suditi prema koeficijentima koje nam je ponudila ugledna britanska kladionica, bet365. Britanski bookmaker je na Chelsea odredio koeficijent 5.50 za osvajanje Premiershipa, dok je prvi favorit Manchester City sa koeficijentom od 2.40, a drugi je Manchester United koji je sjajno krenuo u novu sezonu sa Joseom Mourinhom – na njih koeficijent iznosi 3.75.

Prošlogodišnji prvak, Leicester City nalazi se tek na sedmom mjestu favorita za osvajanje engleskog šampionata. Akutelni prvak nosi koeficijent čak 67.00 da će i ove sezone podignuti trofej Premiershipa na kraju sezone.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!