NaslovnicaVijestiBarcelona odbila ponudu od 200 milijuna eura za 16-godišnjeg Yamala

Barcelona odbila ponudu od 200 milijuna eura za 16-godišnjeg Yamala

U sinoćnjem 28. kolu La Lige, Barcelona je ostvarila pobjedu nad Mallorcom rezultatom 1:0 zahvaljujući golu mladog igrača Laminea Yamala u 73. minuti utakmice. Xavijeva momčad sada zaostaje pet bodova za Real Madridom, ali ima odigranu jednu utakmicu više. Real će svoj sljedeći susret odigrati u nedjelju u 18:30 protiv Celte.

Nakon što je Barcelona pobijedila, Marca je objavila da je PSG poslao ponudu od čak 200 milijuna eura za Laminea Yamala, strijelca pobjedničkog gola protiv Mallorce. Parižani vide Yamala kao idealnu zamjenu za Kyliana Mbappea, koji se gotovo sigurno seli u Real Madrid ovog ljeta.

“Jorge Mendes je ovog tjedna boravio u Barceloni i sastao se s predsjednikom Joanom Laportom. Objasnio mu je da je interes PSG-a ogroman i da mu nudi 200 milijuna eura. Laporta je strpljivo saslušao superagenta, ali mu je rekao da Yamal nije na prodaju”, piše Marca.

Financijski problemi Barcelona je suočava s ozbiljnim financijskim poteškoćama, zbog čega je La Liga prije zimskog prijelaznog roka smanjila limit plaća s 270 na 209 milijuna eura. Prodaja Yamala bi riješila ove probleme, ali klub smatra 16-godišnjaka budućom zvijezdom i nema namjeru ga prodati.

Krilni napadač iz Španjolske proizašao je iz Barcelonine akademije te je debitirao za prvu momčad u travnju prošle godine s 15 godina, devet mjeseci i 19 dana, postavši tako najmlađi igrač u prvoj momčadi Barcelone nakon 101 godine. Do sada je odigrao 38 utakmica za Barcu te postigao šest golova uz sedam asistencija.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!