NaslovnicaVijestiNavijači se pitaju samo jedno: Zašto napadač Reala ovo nije pogodio?

Navijači se pitaju samo jedno: Zašto napadač Reala ovo nije pogodio?

Real Madrid je ostvario važnu pobjedu na gostovanju kod Cadiza s rezultatom 3:0 u 14. kolu La Lige, no neobična greška Joselua spriječila je momčad da postigne još uvjerljiviji rezultat. Unatoč tome, Madridci su dominirali na terenu i zasluženo upisali nova tri boda.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Real je stigao do prednosti od 1:0 zahvaljujući golu Rodryga u 14. minuti, dok je isti Brazilac u 53. minuti izvršio nesebičnu asistenciju Joselu, koji je imao lak zadatak poslati loptu u praznu mrežu.

Unatoč prilici da pošalje loptu u gol, iskusni 33-godišnji napadač nije donio odluku da to učini, ostavljajući Rodryga u iznenađenju, a isto su osjećali i svi navijači Reala. Pregled snimke ukazuje da je možda bio u ofsajdu, no bez obzira na to, Joselu je bilo potrebno poslati loptu u mrežu, nakon čega bi slijedila odluka iz VAR sobe.

Na sreću Reala, taj promašaj nije imao ozbiljne posljedice. U svega 64. minuti, Rodrygo je, zahvaljujući asistenciji Modrića, postigao drugi gol za vodstvo od 2:0, a konačnih 3:0 utvrdio je Jude Bellingham u 74. minuti na asistenciju Rodryga. Ovom pobjedom Real se ponovno popeo na prvo mjesto tablice La Lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!