NaslovnicaVijestiBilić potvrdio da je West Ham zainteresovan za zvijezdu Midtjyllanda

Bilić potvrdio da je West Ham zainteresovan za zvijezdu Midtjyllanda

Trener West Hama i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić potvrdio je da je njegov klub zainteresovan za zvijezdu Midtjyllanda Pionea Sistoa, kojeg su već pokušali dovesti na početku ove sezone.

pione sisto

21-godišnjak, koji je postigao prvi gol u velikoj pobjedi njegovog tima protiv Manchester Uniteda (2-1) u prvoj utakmici osmine finala Europa lige, veoma je cijenjen u svojoj domovini, a dobio je i poziv u reprezentaciju sa samo 20 godina.

A Bilić je otkrio da je Sisto želja “Čekićara” već duže vrijeme, te da bi njegov dolazak predstavljao dugoročno ulaganje.

“On je mlad, ima 21 godinu i želimo ga dovesti u klub u budćnosti. Gledali smo ga protiv Southamptona i u još nekoliko utakmica. On ima ritam, hrabar je, mijenja smjer vrlo dobro.”

“On je veliki talenat. Već smo ga pokušali dovesti, ali pohvalio bih njegovo razmišljanje i razmišljanje ljudi oko njega, koji su odlučili da je za njega bilo bolje da ostane u Danskoj barem još godinu dana.”

Danski reprezentativac je ove sezone odigrao ukupno 23 utakmice za Midtjylland u kojima je postigao 5 golova. Njegova prirodna pozicija je lijevo krilo, a ukupno je u 72 ligaške utakmice za danski klub postigao 24 gola.

[su_netbet_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!