NaslovnicaVijestiBizarno! Reprezentativac Sierra Leonea šokirao javnost otkrivši zbog koga je zadobio povredu!

Bizarno! Reprezentativac Sierra Leonea šokirao javnost otkrivši zbog koga je zadobio povredu!

U sportu su ozljede uobičajene. Nema sportaša koji uspije izbjeći ovu neugodnost, ali ono što se dogodilo Mohammedu Buyi Turayu još se nikome nije dogodilo.

Dvadesetčetvorogodišnji nogometaš Sierra Leone koji je član belgijskog St. Truidena je, a u posljednje vrijeme kao posuđen nogometaš je branio boje švedskog Djurgardena , pretrpio ozljedu tijekom utakmice svoje reprezentacije protiv Lesota. Međutim, razlog zbog kojeg je pretrpio povredu, je bizaran, bar prema njegovim riječima.

NAJGORE IZVEDEN PENAL U POVIJESTI NOGOMETA: Nakon smiješne pripreme obrukao se pred cijelim svijetom!

“Nitko me nije povrijedio protiv Lesota, nitko me nije udario, nitko me nije nagazio. Nakon meča, po dolasku u hotel, osjetio sam bolu u palac na nozi, što sam rekao i liječniku reprezentacije koji nije otkrio ništa posebno. Kada se bol proširila na cijelu nogu, nazvao sam obitelj koja me odvela liječniku iz sela koje se bavi alternativnom medicinom, koji mi je rekao da se razlog krije u crnoj magiji koju mi ​​je poslala osoba koja želi uništiti moju karijeru. ”

Liječnik je nogometašu savjetovao da posluša savjet alternativne medicine za oporavak jer mu liječnici u bolnici neće moći spasiti palac i karijeru. “U to vjerujem, znam da je to istina. Neću otkrivati ​​ime osobe koja mi je to učinila. Sam ću se time pozabaviti.”, šokirao je Turay još jednom.

 

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!