Brazilski Ronaldo izabrao svoj tim snova svih vremena

Brazilski Ronaldo izabrao svoj tim snova svih vremena. Među ljubiteljima nogometa ne postoji mnogo tema koje uzrokuju toliku raspravu kao vjekovne rasprave o tome tko je bolji, Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi.

Brazilski Ronaldo

Dvije zvijezde su konkurentne na vrhu svjetskog nogometa tako dugo vremena da su njihove karijere neizbježno uspoređene i suprostavljene na kraju dnevne baze, a njihovi obožavatelji vole se naslađivati kada njihov miljenik dobije suparnika.

Pa sada je legendarni Brazilac Ronaldo samo zakuhao stvari još više kada je objavio svoj tim snova svih vremena. Unatoč tome što ima 11 pozicija da popuni, nije bilo mjesta za obojicu. Mjesto je dobio samo jedan igrač, sigurno ste već i pogodili koji je od njih dvojice u pitanju.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

U videozapisu kojeg je prenio FATV, bivši igrač Barce, Reala i Milana sastavio je jednu vrlo dobru ekipu.

[su_euro_soccer_bonus]

Kao što možete vidjeti, međutim, postojao je jedan uočljiv propust u obliku njegovog imena, Cristiano Ronaldo.

Dok je Messi našao svoje mjesto na lijevom krilu pored velikana svih vremena kao što su Diego Maradona, Andrea Pirlo i Zinedine Zidane, Portugalski napadač je ignoriran u korist Pelea i samo originalnog Ronalda.

Zvijezda Reala je prošlu sezonu završio postigavši pobjednički jedanaesterac u finalu Lige prvaka, prije nego što je pomogao Portugalu da osvoji Europsko prvenstvo 2016.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Messi je u međuvremenu slomio srce svim argentincima na međunarodnoj sceni nakon što je promašio penal u finalu Copa Amerike, gdje je Argentina izgubila od Chilea.

Oznake:

Share This