NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti: Ukoliko on želi napustiti Bayern, mi nemamo ništa protiv

Carlo Ancelotti: Ukoliko on želi napustiti Bayern, mi nemamo ništa protiv

Trener Bayern Munchena Carlo Ancelotti otkrio je da nema ništa protiv odlaska Holgera Badstubera iz Bayern Munchena ovog mjeseca, ali u obzir dolazi samo posudba.

Ukoliko on želi napustiti Bayern, mi nemamo ništa protiv

Badstuber se mučio s minutažom u posljednjih nekoliko sezona na Allianz areni, prije svega zbog problema sa povredama, a ove sezone je odigrao samo jednu ligašku utakmicu.

To je dovelo do špekulacija kako će Nijemac napustiti klub ovog mjeseca, te se pridružiti bivšem treneru Pepu Guardioli, koji je radio sa 27-godišnjakom u Minhenu.

Uprkos ovim špekulacijama, talijanski stručnjak Ancelotti potvrdio je da neće dozvoliti Badstuberu da napusti klub trajno, već samo da ode negdje na posudbu gdje bi više igrao, i naravno, ukoliko on to zatraži.

Ancelotti je na press konferenciji rekao: “Ako Holger želi otići, ja nemam ništa protiv. Međutim, spremni smo ga pustiti samo na posudbu, prodaje neće biti za sada.”

Talijan je također priznao da ove zime ne planira pojačavati tim: “Tim je kompletan, nemamo nikakve planove o dovođenju novih igrača u januaru.”

Bavarski klub se trenutno nalazi na vodećoj poziciji u Bundesligi sa 39 osvojenih bodova iz 16 odigranih utakmica, te ima tri boda više od drugoplasiranog RB Leipziga.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!