NaslovnicaVijestiCisse: Ne zanima me etika, Francuska treba Benzemu!

Cisse: Ne zanima me etika, Francuska treba Benzemu!

Bivši francuski reprezentativac Djibril Cisse izjavio je kako ne brine o etičnosti u slučaju Karima Benzeme zbog kojeg je napadač suspendovan iz reprezentacije, te smatra da je neophodno da igrač Real Madrida predstavlja svoju zemlju na Europskom prvenstvu.

Francuska treba Benzemu

Benzema je bio u centru skandala vezanog za ucjenjivanje svog reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuenu, ali Cisse je mišljenja da je igranje Benzeme na EURO-u imperativ.

“Etički problem? Ne zanima me, Francuska treba Benzemu! Taj problem nije riješen, ali bila bi vrlo loša ideja ukoliko se ne pozove Benzema. On hoda po vodi na terenu, ova reprezentacija ga treba!”

Što se tiče sopstvene budućnosti, veteran je bez kluba od 2015. godine, iako je odbio nekoliko ponuda do sada.

“Postoji šansa da ću opet zaigrati. Klub u mom srcu uvijek je bio Olympique de Marseille, ali u 35. godini mislim da nisam u njihovim planovima.”

Napadač “kraljevskog” kluba ove sezone je u svim natjecanjima postigao nevjerovatnih 26 golova u 24 odigrane utakmice, te pritom podijelio i tri asistencije. Ovo mu je za sada najuspješnija sezona u Real Madridu otkako je stigao u klub 2009. godine iz Lyona za 35 miliona eura.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!