NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo: Teško da možemo zamijeniti Luku Modrića

Cristiano Ronaldo: Teško da možemo zamijeniti Luku Modrića

Najbitniji trofej za Real Madrid svakako je španjolsko prvenstvo, a madridski klub ga je posljednji put osvojio 2012. godine. Jedan od najboljih pojedinaca iz Real Madrida, Cristiano Ronaldo govorio je o važnosti osvajanja trofeja namjenjenom prvaku Španjolske.

cristianoronaldoborussiadortmundvreall3yjdibawvil

“Klub poput Reala ne može biti predugo bez naslova prvaka Španjolske. To je natjecanje u kojem moramo biti konstantniji, uvjereni smo da ove sezone možemo osvojiti prvenstvo,” rekao je Cristiano Ronaldo španjolskom listu Marci.

“Trebamo biti iskreni, potrebni su nam kvalitetni nogometaši. Teško je zamijeniti Modrića, Ramosa i Casemira, ali Real je snažan i ima dobre igrače koji mogu igrati na visokoj razini,” rekao je Ronaldo za Marcu.

“U svlačionici smo razgovarali o tome kako možemo postati prva momčad koja je uspjela uzeti uzastopne naslove u Ligi prvaka. Naravno da će biti teško, očigledno postoji razlog zašto nikada niti jednoj momčadi to ranije nije uspjelo,” zaključio je Ronaldo

Cristiano Ronaldo je također nedavno u intervjuu za italijanski list, Gazzeta dello Sport rekao da je u svojoj glavi on najbolji nogometaš na svijetu, a komentarisao je i ozljedu koju je doživio u finalu Europskog prvenstva ove godine.

“U mojoj glavi, ja sam najbolji nogometaš na svijetu. Naporno radim svakog dana s ambicijom da budem najjači. Uvijek želim napredujem, vrlo sam motiviran i vjerujem da je to ključ mog uspjeha na terenu”, rekao je Ronaldo za Gazzetta dello Sport.

Ronaldo, koji se ozlijedio u finalu Europskog prvenstva, rekao je da osjeća da je sve bliži top formi.

“Pretrpio sam ozbiljnu povredu, propustio sam dva i pol mjeseca, ali sada se dobro osjećam. Spreman sam da uživam u još jednoj spektakularnoj sezoni”, rekao je Ronaldo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!