NaslovnicaVijestiDA LI SE SLAŽETE? "Torino je veći klub od Juventusa"

DA LI SE SLAŽETE? “Torino je veći klub od Juventusa”

Prije današnjeg velikog derbija u Torinu, Kamil Glik dolio je ulje na vatru i uvrijedio ekipu Juventusa. Poljak je izavio da je Torino veći klub od Juventusa te kako ima veću tradiciju.

Torino će sada svjedočiti gradskom derbiju u talijanskoj Serie A između ekipa Torina i Juventusa, koji u Italiji važiji za jedan od najvećih derbija. Poznat je i odnos snage, Torino je više ili manje prosjek prve lige, a Juventus je višestruki prvak zadnjih godina s ambicijama za europsko nogometno prijestolje ove sezone.

VELIKA SVAĐA SA MOURINHOM: Zvijezda Uniteda nakon nesuglasica sa menadžerom Uniteda odlazi sa Old Trafforda!

Međutim, u Torinu takav odnos snaga nije realan i istinit. Za mnoge torinčane, prave mještane ovog grada, Torino je pravi gradski klub, a to također tvrdi i bivši nogometaš Torina Kamila Glik, koji je član Monaka posljednje dvije godine. Poljak je zadao konkretan udarac Juventusu.

“Nadolazeći derbi bit će biti težak za Torino, ali nešto je sigurno: Juventus nikad neće imati tradiciju i privrženost bojama kao što ima Torino, niti će imati takve navijače, nikad neće biti poput nas”, rekao je 30-godišnji poljski branitelj.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!