NaslovnicaVijestiDa li su reprezentacije krive za lošu formu Bayerna u Bundesligi?

Da li su reprezentacije krive za lošu formu Bayerna u Bundesligi?

Akutelni njemački prvak, Bayern danas je remizirao sa Hoffenheimom, a u završnici utakmici mogli su i do pobjede, ali su Thomas Muller i Mats Hummels umjesto mreže pogađali okvir gola.

fcbhippo-largesixteentonine

“Naravno da nismo sretni. Igrali smo preopušteno u prvome poluvremenu, ali onda smo se popravili. Posebno smo na početku drugoga dijela pritiskali. Mats je pogodio okvir, ja sam pogodio okvir i to me je razbjesnilo. Ne mogu zabiti, kao da mi je kopačka ukleta” rekao je nakon utakmice Thomas Müller.

“Utakmica je bila sjajna, vrhunska. To što vodeća momčad prvenstva dočekuje trećeplasiranu ne mora automatski značiti da će utakmica biti dobra, ali danas se to dogodilo. Hoffenheim je bio bolji u prvom poluvremenu, mi u nastavku. Nedostajalo nam je sreće, ali rezultat nije nezaslužen,” prokomentirao je nakon utakmice Karl-Heinz Rummenigge

Kar-Heinz Rummenigge kao jednog od krivaca za nešto lošiju formu Bayerna u posljednje vrijeme vidi reprezentativne pauze, a bivši njemački nogometaš rekao je da bi bilo dobro da FIFA malo ‘raščisti’ raspored.

“Reprezentativni raspored je kritičan. U Bundesligi uhvatimo ritam i onda nas odjednom prekinu. Bilo bi dobro kada bi Fifa uspjela raščistiti raspored. Po meni je on katastrofalan jer konstantno prekida klupski nogomet. Ne govorim o manje utakmica, nisam toliko naivan, ali volio bih da se kalendar malo raščisti.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!