NaslovnicaVijestiDembele: Igranje za Barcelonu bi bilo ostvarenje sna

Dembele: Igranje za Barcelonu bi bilo ostvarenje sna

Igranje za Barcelonu bi bilo ostvarenje sna, izjavio je Dembele. Tinejdžer napadač je zabio devet golova u 17 utakmica francuske Lige 1 ove sezone i klub sa Camp Nou-a je navodno poslao skaute da ga gledaju u akciji.

Igranje za Barcelonu bi bilo ostvarenje sna

Napadač Rennesa, Ousmane Dembele je priznao da bi ostvario svoj san kada bi se pridružio Barceloni kako se špekulacije oko njegove bucućnosti sve više i više pojačavaju.

18-godišnjak je ove sezone u Ligi 1 postigao devet golova u samo 17 utakmica i u izvanrednoj je formi nakon što je postigao hat-trick protiv Nantesa u nedelju.

Njegovi impresivni nastupi su doveli Chelsea, Manchester City, Bayern i Liverpool da budu zainteresovani za tinejdžera, a Barca je već poslala skaute da ga nadgledaju.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Dembele je otkrio da bi bio oduševljen da se preseli na Camp Nou i dobije priliku igrati uz idole Messija i Neymara.

“Igrati za Barcelonu bi bilo ostvarenje sna”, rekao je za Bein Sports.

“Španska liga je stvarno konkurentna. Volim i Njemačku ligu također, vrlo je ofanzivna.”

“Inspirisan sam Neymarom i Messijem. Oni su veliki igrači. Trudim se da pratim njihove utakmice i kopiram ono što rade na treninzima.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!