NaslovnicaVijestiDiego Costa: Nikada neću promijeniti svoj stil

Diego Costa: Nikada neću promijeniti svoj stil

Nogometaš Chelseaja, Diego Costa rekao je da je sretan u tom klubu, ali i da je uzbuđen kada se pojavila ideja o povratku u Atletico Madrid, također je dodao da svoj stil igre nikada neće promijeniti.

Diego Costa

“Da, bila je prilika da se vratim u Atletico Madrid, ali zbog nekih detalja transfer nije realiziran. Zahvaljujem Atleticu i Cholu (op.a. Diego Simeone) na ukazanom povjerenju. Ali sada sam u Chelseaju i sretan sam ovdje. Nadam se da je pred Atleticom dobra sezona, kao i prošla, te da će osvojiti naslove. Neću lagati, bio sam uzbuđen kada se pojavila ideja o povratku u Atletico.”

Španjolski napadač osvrnuo se i na izbornika te reprezentacije Vicentea Del Bosquea koji ga nije pozvao za Europsko prvenstvo u Francuskoj gdje je Španjolska ispala od Italije.

“Ako nisam išao na Euru zbog karaktera, tada više nikad ne bih zaigrao za reprezentaciju jer nikad neću promijeniti stil. Ja sam što jesam, s karakterom kakav ima, i to je ono što mi omogućuje da budem pobjednik. Del Bosqueu mogu samo zahvaliti. Nije me zvao na Euru, nisam ni tražio objašnjenje”, zaključio je Costa.

Diego Costa je u svojoj karijeri promijenio mnogo klubova. Profesionalnu karijeru započeo je u Bragi, a odatle su ga poslali na pozajmicu u Penafiel. 2007. godine prelazi u Atletico Madrid, ali i odatle ga šalju na razne pozajmice – prvo Braga, pa Celta, te onda Albacete. Kasnije ga dovodi Valladoid u svoje redove, a onda se 2010. godine ponovo vraća u Atletico Madrid u kojem je ostao do 2014, godine s tim da je jedan period proveo i na pozajmici u Vallecanu.

Costa je nastupao i za brazilsku (dva puta) i za španjolsku reprezentaciju (10 puta i jedan pogodak).

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!