NaslovnicaVijestiDiego Costa za 45 milijuna eura ponovno seli u Španjolsku

Diego Costa za 45 milijuna eura ponovno seli u Španjolsku

Španjolski dnevni list AS danas je na naslovnicu stavio Diega Costu, koji, kako se čini, za 45 milijuna eura ponovno seli u Španjolsku.

OIR_resizer

Naime, Atletico Madrid ponovno će pokušati u svoje redove dovesti napadača Chelseaja.

Prema pisanju tamošnjeg lista, Rojiblancosi su spremni platiti 45 milijuna eura za usluge 27-godišnjeg napadača, no unatoč tome uprava Chelseaja odbila je tu ponudu.

Atletico, koji je jučer ispustio prvo mjesto na ljestvici u ligi nakon 2-1 poraza od Barcelone u gostima, i dalje se nada kako će osvojiti naslov prvaka Španjolske ove sezone.

No, kako bi to učinili, moraju postizati više golova.

Diego Simeone uvjeren je kako je Diego Costa pravi čovjek za njegov klub. Atletico je poslao ponudu, no Chelsea ih je odbio.

AS je isto tako napomenuo kako se u tom dogovoru spominje i Jackson Martinez, koji bi trebao preseliti na Otok.

Španjolski list još je dodao kako je uprava kluba iz Madrida spremna ponuditi i više novca kako je vremena sve manje.

Podsjetimo, Atletico Madrid je za “sitni” novac doveo Španjolca, a potom ga je prodao Chelseaju za 38 milijuna eura. Sada ga žele vratiti, a spremni su ponuditi i puno veću svotu od one za koju su ga prodali.

Diego Costa ove sezone je u 27 nastupa postigao 10 pogodaka te dodao šest asistencija.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!