NaslovnicaVijestiDirektor Juventusa: Dybala i Pogba nisu na prodaju!

Direktor Juventusa: Dybala i Pogba nisu na prodaju!

Ekipa Juventusa iz Torina nalazi se u fenomenalnoj formi, pobjeđuju sve redom i nakon katastrofalnog starta sezone, uspjeli su ostvariti čak 15 pobjeda u nizu, što je klupski rekord, te se nakon 25 odigranih kola nalaze na liderskoj poziciji Serie A sa bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca, ekipu Napolija.

Direktor Juventusa Dybala i Pogba nisu na prodaju!

S obzirom da mu je tim iz Napulja jedini konkurent u borbi za prvo mjesto u prvenstvu, Stara dama će sasvim sigurno i naredne sezone igrati u najelitnijem klupskom nogometnom takmičenju na svijetu.

Nakon veličanstvenih partija u italijanskom prvenstvu, svi u Juventusu da dosta optimizma dočekuju okršaj sa Bayernom iz Munchena u Ligi prvaka. Iako su u ovom duelu, prema mišljenju većine, u podređenom položaju u odnosu na Bavarce, koji se također nalaze u sjajnoj formi, u Torinu su ubijeđeni u pozitivan ishod ovog dvomeča.

Direktor Stare dame iz Torina Giuseppe Marotta, izjavio je da nema namjeru da se odrekne svojih najboljih igrača, prije svih Paula Pogbe i Dybale, i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da zadrži okosnicu tima i u narednoj sezoni, kako bi bili konkurentni ne samo u Italiji nego i u Evropskim takmičenjima.

Mladi Dybala ove sezone zaista briljira i po dolasku iz Palerma se pokazao kao veliko pojačanje za torinski klub. Naravno da je u takvim okolnostima zapao za oko skoro svim bogatim evropskim klubovima, koji pomno prate razvoj situacije u Juventusu, a Barcelona je jedan od velikana koji je najviše pokazao interesovanja.

[su_netbet_psgchelsea]

Što se tiče francuskog reprezentativca Paula Pogbe, on se od prošle godine povezuje sa njevećim evropskim klubovima, ali je Juventus odolio svm tim “napadima” i zadržao sjajnog francuza u svojim redovima.

“Juventus je u poziciji da može da odbije bogate ponude za Dybalu. Od njega očekujemo da tek dostigne vrhunac, ali je i sada jedan od najboljih fudbalera na svijetu”, rekao je Marota i dodao: “Pogba također nije na prodaju. On je veoma važan igrač za naš tim”, odlučno je rekao prvi čovjek Juventusa.

Također, Morata se dotakao i trenera Juventusa Massimiliana Allegrija i naglasio da će on još mnogo godina sjediti na klupi torinskog kluba i na taj način demantovao oko eventualnog prelaska italijanskog stručnjaka u neki drugi klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!