NaslovnicaVijestiEnzo Zidane: Snovi su mi ispunjeni

Enzo Zidane: Snovi su mi ispunjeni

Enzo Zidane, sin trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea, izjavio je kako su mu ispunjeni snovi nakon prvenca za madridski klub.

snovi

Od srijede navečer, Zinedine nije jedini Zidane koji je bio strijelac za Real. Na kup utakmici sa Leonesom (6:1), Enzo, sin legendarnog francuskog nogometaša i trenera “kraljevskog kluba”, postigao je prvenac u seniorskoj karijeri, i to na debiju. Pogodak je bio šmekerski, preciznim udarcem s distance.

“Ukoliko bih skinuo trenerku kluba i ostavio po strani to što sam šef stručnog stožera, rekao bih da sam sretan što mi je sin dao gol” rekao je Zidane.

“Međutim, moram kao prvo da napomenem da sam radostan što je cijela ekipa odigrala dobro i da pohvalim i ostale mlade nogometaše koji su me obradovali, poput Odegaarda, Tejera… U svakom slučaju, Enzu ću sve o njegovoj partiji reći kada dođemo kući.”

Vezista Enzo (rođen 24. ožujka 1995), koji je najstariji od četvorice Zidaneovih nasljednika, odigrao je oko 50 mečeva za B tim Reala. Ukupno 18 minuta na terenu bilo mu je dovoljno da se upiše u strijelce za najjači tim.

“Moji snovi su se ispunili. Pobijedili smo na Santiago Bernabeu, dao sam gol … Svakako, posebna večer u mom životu. Ipak, vjerujem da je ovo tek početak”, poručio je 21-godišnji Zidane, koji je nastupao za Španjolsku u kategoriji do 15 godina i za Francusku do 19.

Zinedine ima razlog za ogromno zadovoljstvo i zato što je Real povezao 32 utakmice bez poraza u svim natjecanjima. I to baš uoči velikog meča protiv Barcelone u 14. kolu Primere.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!