NaslovnicaVijestiFlores: Deeney bi bio savršena zamjena za Rooneya

Flores: Deeney bi bio savršena zamjena za Rooneya

Deeney bi bio savršena zamjena za Rooneya, rekao je Sanchez Flores. Kapiten Watforda je postigao osam golova u svojoj debitanskoj sezoni u Premiershipu i njegov menadžer ga vidi kao opciju za Roy Hodgsona, da zamjeni Engleskog napadača dok je on u odsustvu.

Deeney bi bio savršena zamjena za Rooneya

Menadžer Watforda Quique Sanchez Flores je podržao Troya Deeneya da zamijeni Wayne Rooneya u enleskoj reprezentaciji, nakon što je napadač Manchester Uniteda doživio povredu.

Kapiten engleske reprezentacije bi mogao propustiti i do dva mjeseca sezone nakon što je pretrpio ozljedu ligamenata koljena, što znači da će vjerovatno propustiti prijateljske utakmice protiv Njemačke i Holandije u martu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Međutim, Flores vjeruje da njegov igrač Deeney – koji je postigao osam golova u svojoj debitanskoj sezoni u Premiershipu, ima mogućnosti da uskoči i zamijeni Wayner Rooneya u Hodgsonovoj ekipi.

“On ima karakteristike da igra na visokom nivou reprezentacije”, rekao je novinarima Flores.

“Njegova sezona je bila potpuno nevjerovatna i imamo nadu da on ide na listu za Euro.”

“Rooney je povrijeđen, što bi moglo biti sjajna prilika da naš igrač Troy Deeney dobio priliku da obuče dres svoje zemlje.”

“To bi bilo savršeno za igrača, savršeno za Watford i to će biti savršeno sa sve nas.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!