NaslovnicaVijestiFrank Lampard: On me dosta podsjeća na Branislava Ivanovića

Frank Lampard: On me dosta podsjeća na Branislava Ivanovića

Bivši kapiten Chelseaja Frank Lampard uporedio je novo pojačanje Arsenala Seada Kolašinca sa njegovim bivšim suigračem na Stamford Bridgeu Branislavom Ivanovićem.

Lampard otkrio tko ga podsjeća na Ivanovića

Legendarni veznjak je impresioniran izdanjima novog ‘Topnika’ u dvije službene utakmice u novoj sezoni.

24-godišnji lijevi bek je postigao izjednačujući pogodak u nedjelju upravo protiv Chelseaja na utakmici Community Shielda, u kojoj je na kraju njegov tim slavio nakon boljeg izvođenja penala, a jučer je u prvom kolu Premier lige odigrao svih 90 minuta protiv Leicestera.

“Podsjeća me na Branislava Ivanovića u Chelseaju”, rekao je Lampard u intervjuu za Arsenal Fan TV.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Znam da je ljevak, ali ima istu fizičku građu. On je snažan igrač, a takve navijači vole. On je igrač koji je bio potreban Arsenalu. Moji pojedini prijatelji koji navijaju za Arsenal žele u timu vidjeti fizički jake igrače, posebno u obrani i u veznom redu, i mislim da je on dobro pojačanje za njih.”

Lampard je također dodao da je impresioniran i igrom Arsenala, iako je tek početak nove sezone.

“Ta utakmica (Community Shield) ne održava šta će se dešavati tokom sezone, ali Arsenal je zaslužio da slavi. Chelsea, čak i prije te utakmice, izgledao je usporeno, dok je Arsenal igrao sa više energije.”

Ipak, bivši ‘Plavac’ je priznao da je uvjeren da će njegov bivši klub ponovo osvojiti Premier ligu.

“Chelsea će ju osvojiti. Kada se uspiju dodatno organizovati u defanzivnim zadacima, mogu pobijediti bilo koga. Uz Manchester City su najjači tim u ligi.”

[su_live_koeficijenti]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!