NaslovnicaVijestiFrank Lampard imenovao najboljeg igrača svih vremena

Frank Lampard imenovao najboljeg igrača svih vremena

Frank Lampard imenovao najboljeg igrača svih vremena. Mi se vjerovatno nećemo nikada odlučiti oko rasprave za najboljeg igrača svih vremena. Oni sretni koji su bili tu kada je Pele bio u najboljim godinama, oni su bez izuzetka mogli reći da je on bio najbolji.

Frank Lampard imenovao najboljeg igrača

Sadašnja generacija će provesti ostatak života raspravljajući se o borbi između Cristiana Ronalda i Lea Messija.

Dva igrača koji dominiraju već veliki dio decenije i bez obzira na nagrade i trofeje, mi još uvijek ne možemo tačno reći koji igrač je najbolji. Srećom tu je Frank Lampard da nam pomogne.

Bivši veznjak Chelseaja, koji sada igra za New York City u MLS-u, bio je prisutan na Globe Soccer nagradi u Dubaiju (Ne, nikada nismo čuli za tu nagradu) koja se održala u nedelju, gdje je Messi dobio nagradu za igrača godine.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Lampard se izgleda složio sa sudijama, govoreći za Barcu TV nakon ceremonije kako vjeruje da je Messi najveći igrač svog vremena i zaista bolji od svakoga koji je bio tu i prije njega.

I Messi koji je bio prisutan da preuzme nagradu na Bliskom istoku, bi je definitivno mijenjao za verziju koja će biti dodijeljena narednog mjeseca, a to je naravno Ballon d’Or.

On je favorit za Zlatnu loptu ispred Ronalda, a tu je također i njegov kolega iz Barcelone, Neymar.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!