NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Liverpool potpisao novo pojačanje, stiže na ljeto!

GOTOVO JE: Liverpool potpisao novo pojačanje, stiže na ljeto!

Liverpool potpisao novo pojačanje, stiže na ljeto! Kamerunskom internacionalcu na ljeto ističe ugovor, nakon što je odbio nove uslove sa Schalke-om, on je spreman da potvrdi Liverpool kao svoje sljedeće odredište.

Liverpool potpisao novo pojačanje

Uskoro se očekuje i službena objava sporazuma o predugovoru koje su dogovorili Liverpool i Schalke oko Joel Matipa.

24-godišnjak će se pridružiti Redsima na ljeto kao slobodan igrač i trebao bi potpisati ugovor koji će ga zadržati četiri godine na Anfield, nakon što je odbio poboljšane uslove od Bundesligaškog kluba, koji je bio očajan da ga zadrži u svojim redovima.

Jurgen Klopp se dugo dibio štoperu, koji je postigao četiri gola u svim natjecanjima ove sezone i predstavlja veliku opasnost iz prekida.

Klopp smatra da je Kamerunac rješenje za Liverpoolovu defanzivnu krizu, ali Matip nije želio da ode iz Schalkea u januarskom prijelaznom roku u čast njegove posvećenosti Schalkeu.

[su_netbet_psgchelsea]

Liverpool je uvjeren da je osigurao njegove usluge na ljeto, nakon ohrabrujućih razgovora sa igračem, gdje se čeka još samo službena potvrda da je Anfield njegova naredna destinacija.

Matip, koji također može igrati u veznom redu i ranije se dokazao, gdje se ispostavilo da volim da igra visoko na terenu. On je jak u presijecanju lopti, guranju i raščišćavanju lopti.

Čovjek rođen u Bochumu je izuzetno opušten sa loptom i uspostavio je sebe kao jednog od najboljih braniča u Bundesligi.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!