NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Veznjak na završnim ljekarskim pregledima u Liverpoolu

GOTOVO JE: Veznjak na završnim ljekarskim pregledima u Liverpoolu

Veznjak na završnim ljekarskim pregledima u Liverpoolu. Marko Grujić će danas da završi prelazak u Liverpool za 5.1 milion funti. Igrač Crvene Zvezde je stigao na Meseyside sinoć i danas će obaviti sve potrebne medicinske preglede i završne dogovore.

Veznjak na završnim ljekarskim pregledima u Liverpoolu

19-godišnjak će potpisati potogodišnji ugovor sa Redsima, ali će se vratiti u Crvenu Zvezdu na posudbu do kraja sezone.

Grujić je jučer potvrdio na svojoj facebook stranici da će postati igrač Liverpoola danas, iako je Liverpoolov Echo tvrdio na službenoj stranici da će to biti odloženo za sutra.

“4. januara, ja ću postati igrač Liverpoola”, napisao je Grujić.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Crvena Zvezda je najavila prije Božića da su se dogovorili za naknadu sa Liverpoolom, koji su pobijedili svoju konkurenciju Anderlechta i Stuttgarta koji su također poslali ponude koje je Crvena Zvezda odbila.

Crvena Zvezda je platila 740.000 funti da zadrži Grujića na posudbi do ljeta, a oni će dobiti deset posto od sljedeće prodaje.

Grujić je za prvi tim debitirao kao 17-godišnjak, 2013. godine i postigao je pet golova ove sezone.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!