NaslovnicaVijestiGranit Xhaka postavio novi rekord na otvorenju sezone 2016/17

Granit Xhaka postavio novi rekord na otvorenju sezone 2016/17

Granit Xhaka postavio novi rekord na otvorenju sezone 2016/17. Arsenalovi fanovi su već na kraju strpljenja sa Arsene Wengerom, koji je samo još više pao u njihovim očima nakon poraza kojeg su Topnici doživjeli na Emiratesu u nedelju popodne.

Granit Xhaka postavio

Wenger je potrošio ozbiljne novce na jednog igrača ovog ljeta: Granit Xhakau, koji je koštao Arsenala 34 milijuna funti, ali i on je bio samo među zamjenama protiv Liverpoola.

Bez Xhakae u momčadi, Arsenal se našao pred katastrofalnim rezultatskim zaostatkom od ekipe Jurgen Kloppa u 63. minuti.

Alex Oxlade-Chamberlain izvukao je ekipu natrag nekoliko trenutaka kasnije, dok je Xhaka konačno ušao na teren u 67. minuti.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Calum Chambers je onda postigao gol i dao Topnicima nadu za povratak u utakmicu sa samo 15 minuta do kraja, ali se to ipak završilo kao vrlo demoralisajuće za igrače i navijače Arsenala na otvorenju nove sezone.

Xhaka je na terenu bio samo 24. minuta, ali je u jednom trenutku uspio postaviti novi rekord Premier lige. Međutim to neće biti rekord na koji će on biti posebno ponosan.

[su_euro_soccer_bonus]

Švicarski reprezentativac je bio u šest duela i nije osvojio niti jedan. To, međutim nije oborilo rekord.

Činjenica je da je počinio više prekršaja nego bilo koji drugi igrač na otvorenju nove sezone 2016/17 – unatoč tome što je na terenu bio manje od 25. minuta.

Sljedeće kolo bi moglo biti kolo iskupljenja za Arsene Wengera, gdje igraju protiv trenutnog prvaka Leicestera, što će biti težak zadatak za londonsku momčad, ali ako Wenger uspije ostvariti pobjedu, iskupit će se navijačima. Najbolja ponuda na tu utakmicu je u Bet365 kladionici.

Screenshot_27

UPLATI!
[su_bet365_200_bonus_mali]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!