NaslovnicaVijestiGuardiola: Hart može da napusti klub

Guardiola: Hart može da napusti klub

Trener nogometaša Manchester Cityja Pep Guardiola rekao je da neće spriječiti vratara Joea Harta napustiti klub ukoliko to želi.

Joe+Hart+Manchester+City+v+Sunderland+Premier+ztoUcbU1Mekl
“Hart može napustiti klub. Želim da igrači budu sretni. Ne želim da igrači ostanu ukoliko to ne žele”, rekao je Guardiola.

Hart je prve dvije utakmice Cityja u novoj sezoni presjeda na klupi za rezervne igrače, a na terenu je umjesto njega bio Willy Caballero

Engleski mediji prethodnih dana spekulisali su da je Guardiola zainteresiran za dovođenje golmana Barcelone Claudija Brava.

Šef stručnog stožera Manchester Cityja kazao je da svi igrači koji ne žele ostati u klubu mogu ga napuste, što je mogućnost s Yayom Toureom i Samirom Nasrijem.

“Ne odnosi se samo na Harta da može napustiti klub, to se odnosi na sve u ekipi. Želim živjeti i raditi s igračima koji žele ostati u klubu”, kazao je Guardiola.

Manchester City pod palicom španjolskog stručnjaka Pepa Guardiole prvi je konkurent za osvajanje Premiershipa, bar ako je vjerovati kladionici bet365 koja na ‘Građane’ daje koeficjent 3.00 da osvajaju engleski šampionat. Drugi konkurent je Manchester United kojeg je preuzeo Jose Mourinho i sa gradskim rivalom Cityja upisao prvu pobjedu u sezoni protiv Bournemoutha. Koeficijent da Manchester United osvaja Premiership je 4.00.

Tečaj da će Leicester City obraniti titulu prvaka iznosi čak 51.00. Treći konkurent je Chelsea pod vodstvom Antonija Contea sa koeficijentom 6.00.

1111

KLADI SE NA PREMIERSHIP
[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!