NaslovnicaVijestiARSENAL POSLAO PONUDU OD 42 MILIJUNA EURA: Real Madrid pušta zvijezdu da...

ARSENAL POSLAO PONUDU OD 42 MILIJUNA EURA: Real Madrid pušta zvijezdu da ode u Englesku, ali on to ne želi!

Arsenalova meta James Rodriguez se navodno ne želi pridružiti Topnicima, jer se želi boriti za svoje mjesto u Real Madridu.

ARSENAL POSLAO PONUDU

Kolumbijski internacionalac se vratio u španjolsku prijestolnicu ovog ljeta nakon završetka posudbe u Bayern Munchenu. James je sada ove sezone već upisao devet nastupa za Real Madrid, dok je postigao jedan gol protiv Granade i asistenciju protiv Levantea u tom procesu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Nažalost, pobjednik Zlatne kopačke na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, neće biti aktivan zbog ozljede koju je zadobio tijekom međunarodne pauze.

Izvještaj El Desmaraqueja tvrdi da je Arsenal spreman platiti čak 42 milijuna eura za potpis Jamesa u siječnju. Međutim, 28-godišnjak nema namjeru da im se pridruži, jer se želi boriti za mjesto u momčadi Zinedine Zidanea, piše Marca.

[CRNI PETAK] Iskoristi Crni Petak i otvori račune kod najboljih online kladionica

Kako u svijetu shoppinga tako i u kladioničarskom svijetu Crni petak (Black Friday) donosi brojne pogodnosti za nove korisnike baš na današnji dan koji je ujedno i jedan od najboljih dana u godini za otvoriti račune za klađenje.


Igrač Jamesovih kvaliteta bi bio dobro pojačanje za Arsenalovu momčad i tamo bi pronašao dobru priliku za prvi tim. Što se tiče minutaže pod Zidaneom, kolumbijski internacionalac je nastupio u većini utakmica Real Madrida prije nego što se ozlijedio. Dakle, postoji velika šansa da on bude redovan za Los Blancose nakon oporavka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!