NaslovnicaVijestiBivši igrač Arsenala i Liverpoola doživio financijski slom, a djevojka mu je...

Bivši igrač Arsenala i Liverpoola doživio financijski slom, a djevojka mu je zadala novi udarac

Bivši igrač Arsenala i Liverpoola Jermaine Pennant zaradio je ozbiljne novce tijekom igračke karijere, ali sada je u velikim financijskim problemima. Zbog višemilijunskog duga nedavno je proglasio bankrot, a onda mu je djevojka zadala novi udarac. Kako prenose engleski mediji, Pennanta je ostavila djevojka s kojom je bio u vezi dvije godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako se činilo da bi se mogli vjenčati, ona ga se nije “odrekla” zbog novca, već zato što ju je odlučio prevariti s drugom djevojkom dok je bio na odmoru na Ibizi, što je ona tek kasnije saznala.

Dugo joj je trebalo da sazna za njegovu prijevaru, pokušavala je sve zaboraviti i pomoći bivšem igraču Arsenala i Liverpoola u teškom trenutku, no sada mu je rekla da se mora iseliti iz stana u kojem su zajedno živjeli. Budući da je Pennant bankrotirao, sada će morati potražiti alternativni smještaj jer je njegova sadašnja djevojka odlučila prekinuti sve veze s njim.

Pennant je u karijeri osim za Arsenal i Liverpool igrao još za Watford, Leeds, Birmingham, Portsmouth i Stoke City, a karijeru je završio 2018. godine.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!