NaslovnicaVijestiIgrač Wolfsburga: "Ako ovo uradimo prolazimo Real Madrid"

Igrač Wolfsburga: “Ako ovo uradimo prolazimo Real Madrid”

Wolfsburg je savladao u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka na svojoj Volkswagen Areni savladao Real Madrid sa 2-0 i time napravio veliki podvig. Prvi gol za ‘Vukove’ postigao je Rodriguez u 18. minuti iz penala, a vodstvo je uduplao Arnold u 25. minuti na asistenciju Henriquea. Iako je Real Madrid imao čak 21 udarac na gol, naspram Wolfsburgovih 10, ipak nisu mogli odigrati neriješeno niti čak ublažiti poraz. Wolfsburgu je ovo prvi nastup u četvrtfinalu Lige prvaka u njihovoj dugogodišnjoj istoriji.

Igrač Wolfsburga

Nogometaš Wolfsburga Vieirinha rekao je da je uvjeren da njegova momčad može eliminirati Real Madrid i plasira se u polufinale Lige prvaka.

Njemačka ekipa je prošle nedjelje napravila veliko iznenađenje, pošto je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka pobijedila Real s 2:0.

Wolfsburg na revaš utakmicu u Madrid putuje s lijepom prednošću, a Vieirinha vjeruje da on i njegovi suigrači mogu napraviti još jedno iznenađenje.

“Da li bi jedan gol bio dovoljan? Da, naravno da bi, ali samo ako ga prvi postignemo. Biće teška utakmica, ali pokušat ćemo odigramo kao u prvoj, da radimo kao tim, da pomažemo jedni drugima na terenu”, rekao je Vieirinha za njemačke medije.

Zvijezda Real Madrida, Portugalac Cristiano Ronaldo očekuje “magičnu noć” na Santiago Bernabeuu.

“Volio bih da stadion bude pun, jer će nam mnogo značiti podrška navijača. Nadam se da će to biti magična noć i vrlo sam uzbuđen zbog toga. Imamo samopouzdanja, trener vjeruje, i navijači moraju vjerovati. To mora biti magična noć, to mora biti savršeno večer “, rekao je Ronaldo.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ronaldo je istaknuo da on i njegovi suigrači moraju ostati mirni.

“Bit će potrebno strpljenja za pobjedu. Svatko od nas na terenu će morati boriti i igrati s velikim intenzitetom svih 90 minuta”, naveo je Ronaldo.

Revanš utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Reala i Wolfsburga igra se sutra u Madridu od 20.45.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!