NaslovnicaVijestiIPAK ODLAZI: Zvijezda Manchester Cityja započela pregovore sa drugim klubovima

IPAK ODLAZI: Zvijezda Manchester Cityja započela pregovore sa drugim klubovima

Ipak odlazi igrač Obale Bjelokosti. Zvijezda Manchester Cityja započela pregovore sa drugim klubovima. Agent igrača Obale Bjelokosti tvrdi da će sada raspravljati o transferu sa drugim klubovima, s obzirom da City nije ponudio veznjaku novi ugovor.

Ipak odlazi

Yaya Toure se priprema da napusti Manchester City, a njegov agent je već počeo razgovore sa drugim europskim klubovima, izjavio je njegov agent Dimitri Seluk.

Seluk je upozorio Cityja da će Toure, čiji ugovor istječe na kraju sljedeće sezone, napustiti Etihad stadion, osim ako mu ne bude ponuđen novi ugovor prije kraja sezone.

No, nije bilo nikakvih naznaka da će igrač Obale Bjelokosti dobiti novi ugovor prije dolaska novog menadžera Pep Guardiole, ali PSG, Bayern i Juventus su u pripravnosti za 32-godišnjaka. Žele ga vidjeti u svojim redovima.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

“Od ovog trenutka možemo početi razgovarati s različitim klubovima oko Yaya-e i vidjet ćemo gdje će on otići na ljeto”, rekao je Seluk za The Sun.

“City ne radi ništa konkretno po pitanju mog klijenta. Yaya je dao sve za ovaj klub i ne osjećamo da je ova situacija pravi način za pokazati koliko ga cijene.”

Toure je postigao šest golova u 26 premierligaških nastupa ove sezone, gdje se City kvalifikovao u četvrt-finale Lige prvaka, koje će igrati protiv PSG-a.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!