NaslovnicaVijestiJedan od najvećih trenera ikada sumnja u Zlatana Ibrahimovića

Jedan od najvećih trenera ikada sumnja u Zlatana Ibrahimovića

Dugogodišnji trener Arsenala i jedan od najvećih ikada, Arsene Wenger rekao je da nije siguran da li će Zlatan Ibrahimović biti pojačanje za Manchester United s obzirom da već ima 34 godine na leđima.

Zlatan+Ibrahimovic+Manchester+United+Training+z8drFziFCBSl

Arsene Wenger je govorio za službenu stranicu Arsenala o Zlatanu Ibrahimovića za kojeg smatra da ima klasu, talent i želju, ali francuski stručnjak smatra da bi godine možda mogle biti problem.

“Ima on klasu, talent, želju, međutim godine nisu više na njegovoj strani, tako da se o tome morate zapitati prije svake utakmice.”

Međutim, Ibrahimović je oduševio Wengera partijama koje je pružao prošle sezone za francuski Paris Saint-Germain.

“Prema onome što sam vidio prošle sezone u PSG-u, to je bila njegova sjajna godina, kako individualno, tako i kao momčadskog igrača. Bio je stvarno jako dobar momčadski igrač.”

“On je pobjednik, ima karizmu i sigurno je da će nešto donijeti Unitedu.”

Ukoliko vi ne sumnjate u Zlatana Ibrahimovića, ovo je odlična prilika za vas. Naime, kladionica bet365 daje čak koeficijent 10.00 da će Zlatan Ibrahimović biti najbolji strijelac Premiershipa. Prvi favorit je Sergio Aguero iz Cityja na kojeg pomenuta kladionica da je 4.33. Pored toga, prilikom registracije na bet365 i uplati od 50 eura, ova kladionica će vam dati još 50 eura bonusa za klađenje!

Untitled

UPLATI NA ZLATANA

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!