NaslovnicaVijestiJordan Henderson iznio svoje očekivanja od utakmice sa Borussijom

Jordan Henderson iznio svoje očekivanja od utakmice sa Borussijom

Kapetan nogometaša Liverpoola Jordan Henderson pozvao je svoje suigrače da ignoriraju situaciju koja se pravi oko trenera Jürgena Kloppa, pred četvrtfinale Lige Europa s Borussijom iz Dortmunda, čiji je bio dugogodišnji trener.

Jordan Henderson

Nogometaši Liverpoola igraju sutra od 21:05 u Dortmundu protiv Borussije, prvu utakmicu četvrtfinala Lige Europa. Trener “crvenih” Jürgen Klopp će prvi put izvesti jednu ekipu protiv svog bivšeg kluba Borussije, koju je uspješno predvodio u prethodnih sedam godina.

Klopp je za to vrijeme osvojio dvije titule u Bundesligi, Kup i igrao u finalu Lige prvaka 2013. godine, a na kraju sezone 2014-2015 je napustio klub i pauzirao do listopada, kada je preuzeo Liverpool. On je bio omiljen kod navijača Borussije, koji su bili razočrani kada je napustio stadion Westfalen.

“Možda će treneru biti drugačije što se vraća u svoj stari klub, ali mi igrači moramo koncentrirati na utakmicu i na posao koji je pred nama, a ne na situaciju oko trenera. To će biti velika utakmica protiv vrlo dobre momčadi. Bit će teško , oni imaju nekoliko vrhunskih igrača, ali vjerujem da u Dortmundu možemo ostvariti dobar rezultat “, rekao je Henderson, prenijeli su britanski mediji.

Izvršni direktor Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke rekao je da bi Klopov kultni status u njemačkom klubu mogao biti prednost Liverpoola.

“Bojim se da Klopp pokušava nas povuče u lažni osjećaj sigurnosti i da će pokušati pridobiti naše navijače za sebe, kako bi utakmica izgledala kao prijateljska. Volio bih mu naši navijači odaju počast poslije utakmice, ali ne prije i za vrijeme meča. moramo biti ujedinjeni kako bismo pobijedili klub kakav je Liverpool “, rekao je Watzke za Bild.

Mediji su prenijeli da njemačka televizija Sport1 navodno planira postaviti na stadionu “Klopp kameru”, koja će tijekom utakmice pratiti samo trenera Liverpoola. U engleskom timu odsustvovaće Roberto Firmino zbog ozljede tetive, dok su nogometaši Borussije Ilkay Gundogan, Sokratis Papastatopulos i Mats Hummels jučer trenirali i mogli bi biti u sastavu.

U ostalim utakmicama četvrtfinala, koje počinju od 21:05, dvostruki uzastopni osvajač Lige Europa Sevilla će u španjolskom derbiju igrati na gostujućem terenu u Bilbau protiv Atletica, Braga će dočekati Shakhtar iz Donetzka, a Villarreal će na svom terenu igrati protiv Sparte iz Praga.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!