NaslovnicaVijestiJedan od najvećih problema Barcelone napušta Nou Camp. Navijači ga ne podnose!

Jedan od najvećih problema Barcelone napušta Nou Camp. Navijači ga ne podnose!

Igrač Barcelone Sergi Roberto je postao jedan od najvećih problema Barcelone, a izgleda da neće još dugo biti u klubu.

Jedan od najvećih

Španjolski mediji navode kako bi na kraju sezone mogao napustiti Nou Camp.

“Sve je dogovoreno sa Sergijem, a ugovor će biti potpisan sljedećeg tjedna”, rekao je predsjednik kluba Joan Laporta 9. rujna. Sada je prošlo skoro već mjesec dana, a Roberto nije potpisao novi ugovor. Što se zapravo dogodilo?

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Par dana nakon te izjave Joana Laporte, Barca je igrala protiv Bayerna, gdje je Sergi Roberto izviždan od strane svojih navijača na Camp Nou. To je slomilo igrača nakon utakmice.

“Netko je u klubu tada shvatio da Roberto, unatoč smanjenoj plaći i dalje zarađuje više nego što bi trebao zarađivati igrač koji nije ključan u Barceloni. Igrači poput Pedrija, Gavija i Nica ušli su u prvu momčad i čini se da se približava Robertov odlazak iz kluba”, pišu španjolski mediji.

Sergi sa Barcelonom ima ugovor koji traje do kraja sezone, a već u siječnju će imati pravo da razgovara sa zainteresiranim klubovima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!