NaslovnicaVijestiManchester United pustio još jednog talentiranog igrača. Navijači bijesni!

Manchester United pustio još jednog talentiranog igrača. Navijači bijesni!

Nevjerojatna odluka Manchester Uniteda da dopusti odlazak jednog od svojih najvećih talenata iz akademije na trajni transfer izazvala je bijes među navijačima posljednjeg dana prijelaznog roka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ranije ovog mjeseca izvijestilo se da su brojni europski klubovi, uključujući Ajax, Atletico Madrid i Napoli, bili zainteresirani za dovođenje Isaka Hansena-Aaroena.

Ofanzivni vezni igrač od 19 godina, koji se pridružio mladim redovima Uniteda 2020. godine nakon proba u Liverpoolu i Evertonu, impresionirao je Erica ten Haga tijekom priprema.

Zapravo, prema informacijama Manchester Evening News-a, klub iz Premier lige bio je ‘željan’ da Hansen-Aaroen potpiše dugoročni ugovor s klubom.

Međutim, nakon tjedana nagađanja o njegovoj budućnosti, mladi norveški reprezentativac odlazi s Old Trafforda za Weserstadion 1. veljače.

Stručnjak za transfere Fabrizio Romano potvrdio je da Werder Bremen postigao trajni dogovor s Manchester Unitedom.

Hansen-Aaroen trenutno putuje u Njemačku kako bi obavio medicinske preglede i navodno će potpisati četverogodišnji ugovor s momčadi iz Bundeslige.

Mladić je navodno želio ostvariti uspjeh u Manchesteru, ali imao je sumnje u minutažu.

Evo kako su se navijači na društvenim mrežama odazvali na vijesti o transferu.

Jedan je napisao: “Tek sam se probudio i saznao o ovome. Grozno, grozno vođenje kluba tijekom posljednjih nekoliko godina. Nadam se da će biti opcija otkupa i značajna klauzula za daljnju prodaju. Nema sumnje da će zablistati u Njemačkoj.”

Drugi je komentirao: “Nezadovoljan sam. Bio je veliki talent. Alvaro i Isak bili su vjerojatno dva najveća potencijalna pojačanja među mladima koje je doveo Butt-Ole. Obojica odlaze ovoga prijelaznog roka kad postoji potencijalna prilika na njihovim pozicijama. Naši problemi s putanjom mladih igrača i razvojem i dalje traju.”

Treći je napisao: “Prema igrama koje sam vidio od njega u akademiji, mislio sam da će se s vremenom probiti u prvu momčad. Bit će zanimljivo pratiti kako će mu karijera ići.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!