Jose Mourinho pronašao glavnog krivca za dosadnu utakmicu protiv Liverpoola

Jose Mourinho pronašao glavnog krivca za dosadnu utakmicu protiv Liverpoola. Je li sinoćnja utakmica između Liverpoola i Manchester Uniteda bio dosadan spektakl zbog Jose Mourinhove ‘negativne’ taktike?

Jose Mourinho pronašao

Značajan broj nogometnih navijača vjeruje da su, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Mourinhovi igrači imali samo 35% posjed lopte na Anfieldu – najniži procenat posjeda u Premier ligaškoj utakmici otkako je Opta započela sa zapisivanjem od 2003. godine.

United nije uspio da ozbiljno zaprijeti nervoznom Loris Kariusu, koji se nalazio na Liverpoolovom golu, dok je David de Gea napravio dvije divne obrane u drugom poluvremenu i učinkovito osigurao Unitedu jedan bod.

Sky Spors, u svojoj završnoj riječi, opisao je ovu utakmicu kao “Mourinhov uspjeh”, što ukazuje da je portugalski taktičar uspio u svom poslu i uspio je ugušiti i uništiti domaćine u njihovom dvorištu.

Euro Soccer BONUS

To mišljenje je podijeljeno među velikim brojem njihovih gledatelja.

No, Mourniho vjeruje da je jedini tim kriv za dosadnih 90 minuta, Liverpool, a ne njegov tim.

“Dva šuta u gol sa 65% posjeda, morate biti kritični prema Liverpoolu”, izjavio je Mourinho za medije.

“To je njihov, a ne naš problem.”

Mourinho je također kritizirao medije za vjerovanje da je Liverpool napadačka ekipa.

“Vi volite reći da su oni posljednje čudo svijeta u napadačkom nogometu, ali oni se također brane i vole misliti defanzivno”, dodao je Special One.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)