NaslovnicaVijestiJose Mourinho u problemima! Ozljeda ponajboljeg igrača Chelsea...

Jose Mourinho u problemima! Ozljeda ponajboljeg igrača Chelsea…

Nakon lošeg, a mnogi bi nazvali i katastrofalnog, starta sezone Jose Mourinho našao se u još većim problemima. Naime uz sve rezultatske probleme, te probleme sa klupskom lječnicom Evom Carneiro, o ćemo smo ranije i pisali, Jose Mourinhu na duže vrijeme ozljedi se izuzetno važan igrač.

Thibaut Courtois mourinho

Naime, kako je Jose Mourinho i potvrdio na press konferenciji, na treningu u srijedu ozljedio se Thibaut Courtois, prvi vratar Chelsea te će duže vrijeme izbivati sa terena. Na treningu u srijedu Courtois je ozljedio desno koljeno te će se morati podvrgnut operaciji.

Jose Mourihno je izjavio kako je ovo veliki hendikep za njegovu momčad te kako nije lako igrati bez najboljeg vratara na svijetu. Još nema točnih procjena liječnika, kada bi se Thibaut Courtois mogao vratiti na travnjak, međutim sigurno je da ga prije prosinca nećemo gledati na terenu. Mediji špekuliraju i sa pauzom od 10-12 tjedana, a više će se znati sljedećih dana i nakon operacije.

Do tada na vrata Chelsea stat će Asmir Begović, a kako će iskoristiti ovu priliku te se snaći u ulozi prvog vratara ostaje za vidjeti. Chelsea već u subotu gostuje kod Evertona, a nakob toga slijedi im i Liga Prvaka. U Premiershipu već sada imaju veliki zaostatak i pred imprativom su pobjede, inaće bi prvenstvo moglo biti izgubljeno a da je jedva i počelo.

[touchcarousel id=’2′]

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!