NaslovnicaVijestiJurgen Klopp odgovorio na pitanje da li će se Coutinho vratiti u...

Jurgen Klopp odgovorio na pitanje da li će se Coutinho vratiti u tim

Pred Liverpoolom je večeras vrlo važna utakmica od koje im zavisi čitav tok sezone. U pitanju je uzvratna utakmica playoffa za Ligu prvaka protiv Hoffenheima.

Klopp komentarisao povratak Coutinha u tim

Redsi su u prvoj utakmici na gostovanju slavili rezultatom 2-1. Međutim, u timu večeras neće biti zvijezde Philippea Coutinha, koji se navodno oporavlja od povrede leđa.

Brazilski reprezentativac se u posljednje vrijeme povezuje sa prelaskom u Barcelonu, te je nedavno predao zathjev za transfer, ali uprkos tome Liverpool mu ne želi dozvoliti da ode.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Na pitanje novinara da li će Coutinho nastupiti večeras, Jurgen Klopp je odgovorio: “Phil ne može igrati večeras jer na povredu leđa se nadovezala bolest”, rekao je Klopp.

“Trebat će mu vremena da se vrati u tim nakon što počne ponovo sa treninzima, jer nije dugo trenirao. Nemam pojma u ovom trenutku kada će ponovo zaigrati.”

Njemački stručnjak je također dodao da ne zamjera Coutinhu za njegove postupke ovog ljeta, te da se nada njegovom povratku na teren i obavezavama koje ima u klubu.

“Da li je sve u redu između nas dvojice? Već sam rekao to, da, naravno da jeste.”

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!