NaslovnicaVijestiReal Madrid spreman poslati ponudu Liverpoolu: 150 milijuna eura za zvijezdu koja...

Real Madrid spreman poslati ponudu Liverpoolu: 150 milijuna eura za zvijezdu koja će zamijeniti Benzemu!

Real Madrid navodno želi napraviti potenacijalni transfer za napadača Liverpoola Roberta Firmina.

Real Madrid spreman

Španjolski Don Balon tvrdi da je madridski predsjednik Florentino Perez vidi Firminoa kao idealnog nasljednika ispred Benzeme nakon njegovih vrhunskih nastupa tijekom svog vremena na Anfieldu.

Brazilski internacionalac postao je jedan od najboljih napadača u svjetskom nogometu pod vodstvom šefa Redsa Jurgena Kloppa, koji igra glavnu ulogu za klub u nedavnom uspjehu u Ligi prvaka i ovosezonskoj utrci za naslov prvaka Premier lige.

Benzema je klupska legenda i bilo bi teško zamijeniti ga na Bernabeuu, ali Firmino se čini idealnom opcijom da dođe i popuni tu poziciju.

Par su slični po tome što, uprkos tome što igraju u napadu, ne postižu toliko golova kao tradicionalni napadači, ali obojica igraju za svoje ekipe zbog brzine rada i nesebične igre.

Don Balon tvrdi da bi Liverpool tražio čak 126 milijuna funti za Firmino, što se čini prilično razumnim na ovom trenutnom tržištu.

Međutim, pretpostavljamo da Liverpool sigurno neće pustiti 28-godišnjaka uskoro jer nisu više u poziciji da europska elita može istinski garantirati igračima više uspjeha nego što bi inače uživali u Liverpoolu.

To je bio slučaj kada je Liverpool u prošlosti izgubio igrače poput Luis Suarez, Philippe Coutinho i Raheem Sterling, ali Firmino sigurno može pokupiti još mnogo velikih trofeja ako ostane tamo gdje je.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!