NaslovnicaVijestiKakav otac takav sin. Pogledajte što Messijev sin sa osam godina radi...

Kakav otac takav sin. Pogledajte što Messijev sin sa osam godina radi protivnicima na terenu

Lionel Messi, najbolji igrač na svijetu, ima tri sina: Thiaga, Matea i Cira. Njegov srednji sin, osmogodišnji Mateo, već je postao prava internet senzacija za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kamera ga je uhvatila kako na terenu nakon utakmice izvodi izvanredne driblinge i pokazuje nevjerojatan talent koji snažno podsjeća na njegovog oca.

Novi hit na Twitteru je stigao! U videu se može vidjeti mali Messi kako prima loptu s protivničkim igračem na leđima. Bez obzira na tu nezgodnu situaciju, on se uspio okrenuti i s iznimnom brzinom nogu provući loptu kroz protivnikove noge.

Uskoro je drugi branič pokušao zaustaviti njegovu igru, ali je bio prevaren lažnjakom i izbačen iz igre dok je mali Messi hrabro nastavljao prema golu. Ovaj video je već privukao pažnju 1.2 milijuna ljudi i postao pravi hit na internetu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!