NaslovnicaVijestiKako je Vardy opisao odbijanje Arsenalove ponude?

Kako je Vardy opisao odbijanje Arsenalove ponude?

Kako je Vardy opisao odbijanje Arsenalove ponude? Nakon njihove čudesne pobjede u Premier ligi prošle sezone, Leicester City je bio spreman da se bori za ostanak svojih zvijezda tijekom ljeta.

Kako je

Uz prijelazni rok sada zatvoren, Lisice se mogu osvrnuti na njihovo poslovanje sa velikim zadovoljstvom. Osim odlaska N’Golo Kantea za kojeg su dobili srdačnu naknadu, Claudio Ranierijevi ljudi su služili kako bi poboljšali njihovu momčad.

Međutim, takvom postignuću je vrlo brzo zaprijetio Arsenal, koji je pristupio Jamie Vardyju. Srećom za prvaka, ipak, 29-godišnjak je odbio ponudu koju je nazvao ‘laganom odlukom’.

Nakon Vardyjevog nevjerovatnog proboja prošle sezone, ne čudi da su najveći klubovi bili zainteresovani za njegov potpis. Osim toga, on je postigao 24 ligaška gola, uključujući rekordni niz od 11 uzastopnih utakmica, gdje je u svakoj postigao barem po jedan gol.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Arsenal je uskoro nakon toga postao glavni konkurent i sa ponudom od 20 milijuna funti, Leicester je bio prisiljen da ih pusti na razgovore sa napadačem.

Ipak, Vardy je ostao vjeran svom klubu i odbacio Wengerov prijedlog. Čini se, za razliku od Kantea, 29-godišnjak je želio da pridonese i sljedećem poglavlju Leicesterove bajke.

Većina detalja je bila uglavnom nepoznata, iako se pretpostavljalo u jednom trenutku da će Vardy prihvatiti ponudu Arsenala.

Screenshot_30

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!