Klopp: Govorili su da Nijemac ne može biti ovdje…

U subotu, 8. oktobra bit će tačno godinu dana otkada je njemački stručnjak, Jurgen Klopp sjeo na klupu Liverpoola. Kako on kaže, ne želi tortu već se okreće budućnosti. Također dodaje na nije sve bilo savršeno, ali da je bilo dobro.

jurgenkloppswanseacityvliverpoolpremiersmmbp66xzh2l

“Prošla je godina, godinu sam stariji i slično sranje, ali sve ostalo je dobro. Nije bilo savršeno, ali bilo je dobro. Tome smo se nadali, to smo govorili”; rekao je za Liverpool Echo Klopp.

Klopp je također rekao da se puno pričalo o njemu uoči njegovog dolaska, kao što je da Nijemac ne može biti trener u Liverpoolu i slično.

Bet365 banner 300x250

“Puno se pričalo o meni. Govorili su da sam bio dobar trener u Dortmundu, ali da Nijemac ne može biti trener ovdje i slične stvari. Sada je bolje.”

“Želim ovdje ostati dugoročno, što znači da moram još puno učiti. Tako to u životu funkcionira, učite iz iskustva i spremate se za sljedeći izazov.”

Klopp je, u svom stilu, komentarisao i tortu za jubilej za koju kaže nema vremena, a ni volje.

“Ja ću 8. listopada proslaviti godinu dana, zar ne? Neću slaviti, nadam se da nitko neće donijeti tortu. Nemam vremena za to, a ni volje.”

Liverpool se trenutno nalazi na četvrtom mjestu u Premiershipu, vezali su četiri pobjede, a sljedeću utakmicu igraju protiv Manchester Uniteda na svom stadionu.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)