NaslovnicaVijestiKlopp otkrio kada će završiti svoju trenersku karijeru

Klopp otkrio kada će završiti svoju trenersku karijeru

Vjerojatno najsimpatičniji i najkarizmatičniji trener današnjice, menadžer Liverpoola Jürgen Klopp, namjerava povući se iz nogometa prije nego što napuni 60 godina.

jurgenkloppchelseavliverpoolpremierleaguepusgcvywprjl

“Doći će dan kada ću reći da je dosta. Rekao bih da je vrlo, vrlo malo vjerojatno da ću biti trener u 60. godini. Sigurno ću se vratiti u Njemačku da tamo živim, ali ne znam da li ću se u Njemačku vratiti kao trener. ne planiram na kraju trenerske karijere svojim prisustvom nerviram nekoga tko ne želi biti tamo”, rekao je Nijemac.

Klopp (49) je počeo trenersku karijeru u Mainzu 2001. godine, trenirao je Borusiju iz Dortmunda, odakle je prošle godine prešao u Liverpool.

“Ako Mainz, Dortmund i Liverpool ispadnu moja jedina tri kluba u karijeri, bar sam radio u sjajnim klubovima”, dodao je njemački trener.

On je naveo da je potpuno koncentriran na posao u Liverpoolu, s kojim želi osvajati trofeje.

“Znao sam da bi bilo teško odbiti Liverpool ako me bude tražio. Uvijek sam volio Liverpool. Uvijek sam zamišljao da nogomet takav treba biti, izuzetno emotivan. Sada želimo razvijati klub i da budemo u situaciji da osvajamo trofeje. Sve što osvojimo na tom putu je bonus. Takav je plan”, rekao je Klopp.

Liverpool koji je pod podstvom Jurgena Kloppa, u dosadašnjem dijelu sezone zauzima 4. poziciju u Premiershipu, a trenutno su vezali tri pobjede.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!