Klopp otkrio kada će završiti svoju trenersku karijeru

Vjerojatno najsimpatičniji i najkarizmatičniji trener današnjice, menadžer Liverpoola Jürgen Klopp, namjerava povući se iz nogometa prije nego što napuni 60 godina.

jurgenkloppchelseavliverpoolpremierleaguepusgcvywprjl

“Doći će dan kada ću reći da je dosta. Rekao bih da je vrlo, vrlo malo vjerojatno da ću biti trener u 60. godini. Sigurno ću se vratiti u Njemačku da tamo živim, ali ne znam da li ću se u Njemačku vratiti kao trener. ne planiram na kraju trenerske karijere svojim prisustvom nerviram nekoga tko ne želi biti tamo”, rekao je Nijemac.

Klopp (49) je počeo trenersku karijeru u Mainzu 2001. godine, trenirao je Borusiju iz Dortmunda, odakle je prošle godine prešao u Liverpool.

“Ako Mainz, Dortmund i Liverpool ispadnu moja jedina tri kluba u karijeri, bar sam radio u sjajnim klubovima”, dodao je njemački trener.

On je naveo da je potpuno koncentriran na posao u Liverpoolu, s kojim želi osvajati trofeje.

“Znao sam da bi bilo teško odbiti Liverpool ako me bude tražio. Uvijek sam volio Liverpool. Uvijek sam zamišljao da nogomet takav treba biti, izuzetno emotivan. Sada želimo razvijati klub i da budemo u situaciji da osvajamo trofeje. Sve što osvojimo na tom putu je bonus. Takav je plan”, rekao je Klopp.

Bet365 banner 300x250

Liverpool koji je pod podstvom Jurgena Kloppa, u dosadašnjem dijelu sezone zauzima 4. poziciju u Premiershipu, a trenutno su vezali tri pobjede.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)