Legenda Uniteda predviđa: Tko osvaja Premier ligu ove sezone?

Legenda Uniteda tačnije Scholes je priznao na BT Sportu u razgovoru sa Owenom, da Liverpool može osvojiti Premier ligu ove sezone. Paul Scholes, velika legenda Manchester Uniteda je sada kao analizer utakmica.

Legenda Uniteda

 

Jasno je da se još uvijek bori sa kritikama Manchester Uniteda, ali kada odluči da ih kritikuje onda ne zna stati.

To znači da stvarno ne znate što ćete čuti od bivšeg Unitedovog veznjaka. On može da se pokrene u tiradu u bilo kojem trenutku, a često i kada od njega to najmanje očekujete.

Euro Soccer BONUS

Stvari su očito lakše za Scholesa, kada United zabija golova i pobjeđuje utakmice. Postigli su i pobijedili protiv Zorya Luhanske 29.09.2016., ali sigurno su se borili. Toliko su se borili da su izazvali gnjev engleskog reprezentativca u BT studiju.

No, prije nego što smo dobili Scholesove komentare o Unitedovom jadnom napadu, ne možemo odbaciti njegovu tvrdnju da je Liverpool konkurent za osvajanje Premie lige.

screenshot_5

UPLATI!

Robbie Savage je napravio istu tvrdnju u posljednje vrijeme, ali drugačije je čuti kada to izađe iz Scholesovih usta. Unitedova legenda je priznala da je Liverpool, jedan od najprezrenijih protivnika Crvenih vragova i da mogu biti prvaci. Pa, nismo mogli vjerovati da je Scholes to rekao.

Ali, stvarno jest. Tu je i video dokaz.

“Liverpool izgleda kao tim koji može osvojiti ligu”, rekao je Scholes. “Mislim da će to biti veliki test za United 17. listopada.”

“Mislim da bi oni prihvatili remi kada bi im netko sada ponudio. Bio sam malo zabrinut za njih u obrani, ali morate priznati, kvaliteta u napadu koju pokazuju u ovom trenutku, oni izgledaju tim koji može postići golove protiv bilo koga.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)