NaslovnicaVijestiLionel Messi objasnio sličnosti između Suareza i Aguera

Lionel Messi objasnio sličnosti između Suareza i Aguera

Lionel Messi objasnio sličnosti između Suareza i Aguera. Luis Suarez u odnosu na Sergio Aguera? Rasprava o tome tko je najbolji strijelac na svijetu je tipovana u Suarezovu korist. On je, nakon svega, došao iz sezone u kojoj je postigao 59 golova za Barcelonu.

Lionel Messi objasnio

Aguero nas je podsjetio na njegov nevjerojatni talenat u Manchester Cityjevoj pobjedi od 4-0 protiv West Broma u subotu. Argentinac je postigao 13 golova ove sezone.

On je, u Alan Shearerovim očima, jedini igrač svjetske klase u Premier ligi.

“Kada pogledate njegov rekord, kada pogledate neke od njegovih golova koje on postiže, golovi koje je postigao, on je svjetska klasa”, rekao je Shearer za vikend.

Ali, da li bi on igrao u Barceloni? Vjerojatno ne.

[su_euro_soccer_bonus]

S Neymarom na lijevoj strani, Suarezom u napadu i Lionel Messijom koji je odmah iza njega, španjolski prvaci imaju nedvojbeno nafiniji napadački trojac u Europi.

Messi je imao sreću igrati sa oba igrača, tako da vjerojatno ne postoji igrač koji bolje može objasniti njihove sličnosti kao on.

On nije bio spreman da imenuje igrača za kojeg misli da je bolji, ali je objasnio jednu sličnost između ova dva napadača.

Oba igrača mogu odlučiti utakmicu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Kun je vrlo jednostavan i lagan kao osoba, veliki dečko, a kao napadač, jedan od najboljih”, rekao je pet puta osvajač Zlatne lopte za The Sun.

“Tako i Luis. Oni su različiti, ali, ako želite gledati na taj način, bilo koji od njih može odlučiti utakmicu. Obojica su vrlo odlučni.”

Odlučan, je dobra riječ za opisivanje Aguera i Suareza. Dajte im samo metar prostora i oni će vas kazniti, a to je West Brom saznao u subotu i obrane u La Ligi su to otkrile prošle sezone što se tiče Luis Suareza, a tako i ove sezone naravno.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!